parallax background

Qui som

Qui som CobreZinc Arquitectura?

La nostra empresa va néixer fa anys i la nostra “alma mater” son les cobertes de zinc i coure. Des dels inicis, i gràcies al nostre esperit inquiet i l’afany per la innovació, hem anat creixent i adaptant-nos als nous temps.

Encara que al principi la nostra especialització eren les cobertes i els revestiments de zinc i coure, hem anat ampliant el nostre ventall de productes i serveis i actualment fabriquem i instal·lem:

  • Canals i baixants de zinc
  • Cobertes de coure i zinc
  • Panells metàl·lics i de sandvitx
  • Panells de fusta compostos
  • Estructures de fusta i metàl·liques
  • Subministrem i instal·lem remats de panell i de cobremur, aïllaments, cobertes de teula i pissarra

Per què una coberta de zinc o de coure?

Les cobertes de zinc i les cobertes de coure són el nostre producte . Aquests elements d’impermeabilització de l’edifici tenen molts avantatges: el zinc i el coure són materials lleugers que donen la impermeabilització i l'estètica que són tan importants en els projectes d'una construcció A més a més, no tenen manteniment, i encara que passin els anys, no perden les seves propietats.

Les cobertes de zinc i de coure s’adapten a tot tipus de climes, més freds i més càlids, i són molt resistents als fenòmens meteorològics. A Cobrezinc Arquitectura, no oblidem el nostre compromís amb el medi ambient: les cobertes de zinc i coure són fàcilment reciclables i energèticament molt eficients combinant el sistema amb aïllaments adients per a cada projecte

Solucions integrals de tancaments de coberta i façanes.

Per què nosaltres?

El que ens diferencia d’altres empreses del sector és la nostra aposta per materials de qualitat i una mà d’obra qualificada i molt professional. Treballem arreu d’Espanya i a les Balears i entreguem els teus productes en temps reduïts, perquè puguis començar a gaudir ràpidament de la teva instal·lació.

Ens adaptem a tu

Tu marques el ritme. Som versàtils i ens adaptem en l’execució i la sincronització de les obres. Entreguem les feines quan tu les necessites, sense que la qualitat ni el cost se’n ressentin.

No et deixem sol

A més de la garantia de 10 anys de tots els nostres productes, el nostre equip tècnic solucionarà tots els teus dubtes i consultes i t’acompanyarà durant totes les fases del projecte: abans, durant i després de la instal·lació.

On ens necessites?

Treballem a Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona, València, Saragossa, Madrid, el País Basc, Terol, Aragó, Pirineus i en qualsevol altre punt d’Espanya i les illes Balears.

Muntarem la instal·lació allà on estigui el teu projecte.

Tens alguna pregunta?